EKSTERIØRDESIGN
Oppdater den utvendige utformingen av hjemmet ditt
I vårt arkitektstudio forstår vi at utsiden av hjemmet ditt er like viktig som innsiden. Ettersom det skaper et førsteinntrykk hos gjestene og setter tonen for din individuelle stil.
Vårt team av erfarne og dyktige designere er meget glad for å hjelpe deg med å skape et fantastisk og funksjonelt eksteriør som oppfyller dine unike visjoner og behov.

Vår tilnærming til eksteriørdesign er basert på å forstå dine behov og ønsker, samt å ta hensyn til omgivelsene, bygningens arkitektur og den lokale kulturen. Vi vil jobbe med deg for å skape en harmonisk og balansert design som både passer inn i området og uttrykker din personlige stil.

Overfloden av alternativer innen kledning, maling, vinduer, dører, mur og andre detaljer er overveldende. Vil de se bra ut sammen? Passer det til din stil? Eier du et historisk hjem med pakter og restaureringsbegrensninger? Northstar-designerne gir deg tegninger av hjemmet ditt med forskjellige kledningalternativer, fargepaletter og aksenter for å hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen for din eiendom og nabolag. Våre tilpassede tegninger av dine utvendige designideer fjerner usikkerheten rundt prosjektet, slik at du virkelig kan gjøre en god engangsinvestering i ditt uteområde.
Utforming av eksteriøret omfatter
  • valg av egnede materialer for å gjøre det mulig å realisere det valgte konseptet
  • utarbeidelse av arbeidsdokumentasjon (spesifikke materialer og etterbehandlingsteknikker)
  • beregning av arbeidsestimat for materialer og finish
  • godkjenning av all dokumentasjon og skisser av fasaden med kunden
På implementeringsstadiet av designprosjektet kan Northstar Studio, på kundens forespørsel, utføre designertilsyn over etterbehandlingsarbeidet på bygningens fasade, noe som gjør at du kan få det planlagte resultatet.
TIDLIGERE PROSJEKTER
Oppdrag 1
Investeringsprosjekt.
Hovedoppgaven for arkitekten var å gjennomføre en rekonstruksjon av huset med minimale investeringer, slik at det kunne selges etter oppgraderingen med maksimal fortjeneste for klienten.
Målinger av huset og tomten ble utført. Med hjelp av en trapp ble det lagt til en kjelleretasje, og huset ble gjort to etasjer høyt.
Det ble så laget to innganger og to utganger til hvert hus i samsvar med de aktuelle normene. Hvert hus fikk en ekstra vinterhage, en glassveranda med varmekontur. Det ble valgt fasade kompositt paneler som ligner naturlig tre og stein som gav et naturlig uttrykk.
Vinduene ble forstørret for å gi mer sollys.
Etter renoveringen økte prisen på huset med hele 32%.
Oppdrag 2
Renoveringsprosjekt av fasader og omgjøring av en enebolig til en tomannsbolig. Vi fikk et prosjekt av en kunde som nylig hadde kjøpt en enebolig. Han selv bodde i denne boligen, men ønsket å forbedre huset og dele det opp slik at det ble til en tomannsbolig som han kunne øke verdien på før salg.
Vår viktigste oppgave var å gjøre dette huset om til et investeringsprosjekt, som til slutt ville resultere i å være et gunstig prosjekt for kunden. Før vi satte i gang med prosjektet, passet vi på å ha en grundig samtale med kommunen for å finne ut av hvilke muligheter vi hadde for å utvide plassen og hva slags potensial området hadde.
Når det kom til utformingen av huset, hadde vi en hovedoppgave – å dele huset i to hus slik at det kunne selges med økt verdi.
Vi så over utformingen av huset på nytt, for å vurdere om det var en mulighet for å gjøre om kjelleren til bolig og om det var en mulighet for å legge til en ekstra inngang.
Vår neste oppgave var å utvide boligarealet til huset med to terrasser som skulle kunne brukes året rundt, som små utvidelser av stuen. Ettersom husets beliggenhet er veldig nær veien, var det viktig for oss og kunden å etablere lydisolerende vegger langsgående mot veien.
For å løse disse problemene startet vi først å fremst med måling av hele interiøret og eksteriøret til huset, inkludert alle fasader, terrasser og uteareal. Deretter utviklet vi flere alternativer for oppsett av huset, hvor det blant annet ble delt i to ulike boliger. Ved hjelp av en trapp koblet vi kjelleretasjen til hoveddelen, slik at det som var en etasje, ble to. Vi laget også to innganger og to utganger til hvert hus, jf. reglene. Etter at vi fikk godkjent planløsningen, og den oppfylte alle de gjeldende kravene, endret vi fokuset på fasade designet til huset, og hvert hus fikk til slutt en ekstra fin vinterhage, som en naturlig utvidelse av stuen.
Oppdrag 3
Oppgradere det gamle huset, for å gjøre det mer moderne ved bruk av nye former og materialer.

Oppdraget inkluderte også en utvidelse av arealet og tilpassing av planløsningen etter kundens ønsker og behov og godkjenning av alle endringer fra kommunen.

Gjennomføringsprosessen av oppdraget:

Ved å lage et tilbygg knyttet til hovedbygningen, greide vi å utvide kjøkkenet og gjøre stuen mer romslig.
Denne utvidelsen av vinduer gav boligen mer lys.
Det nye inngangspartiet gjorde det mulig å lage flere garderobesystemer inne i boligen.
Vi laget også nye lagringssystemer i hver etasje, for det ikke var nok ønsket lagringsplass i boligen ved kjøpet.
Vi har økt takhøyden i andre etasje ved å fjerne taket helt til bjelkene under taket. Nå har stuen blitt mye mer romslig, høy og unik.
For å realisere denne løsningen måtte taket forsterkes. Likevel fikk vi et ekstra rom på loftet som ble til en ekstra stue for barna. I tillegg fikk vi lagt til 4 nye vinduer i taket.
Vi jobbet selvfølgelig også med designet av fasadene til bygningen ved hjelp av tilgjengelige materialer og utarbeidet en ny planløsning. Nå ser huset ganske moderne ut.
Planløsningen har blitt mye bedre enn før, mer praktisk i hverdagen og ser estetisk riktig ut.
Prosessen med interiørdesignet ble avtalt med kunden helt fra de første skissene til det ferdige produktet, noe som gjør oss stolte av oss selv!
Andre prosjekter
Kontakt oss i dag for å bestille en konsultasjon og starte prosessen med å skape utsiden av ditt drømmehus.
Kontakt