"Stedet der tidene møtes" – var det vi kalte prosjektet. 130 kvm med ergonomisk plass med et uvanlig design inne i en bygning fra 1900-tallet i sentrum av Moskva. Det ser og føles ut som om fremtiden og fortiden møtes. Vi hadde som mål å kombinere en luksusatmosfære inspirert av luksusvillaen "Depre club house" som er anerkjent som den beste restaureringen i verden, sammen med den moderne klassikeren. Klientene for dette designet var et ungt ektepar og deres ene barn. De har i flere år fokusert på å bygge opp sin egen virksomhet, og har lenge jobbet mot drømmen sin – en leilighet i et av hovedstadens beste områder. Vi har vært så heldige og blitt betrodd til å lage et nøkkelferdig prosjekt til dem, med alt fra planlegging til innredning.


Taket i dette huset er 5 meter høyt. For at rommene ikke skulle gi en følelse av å ha falt ned i en «brønn», valgte vi å legge trepaneler i taket. Ved å gjøre dette, lyktes vi i å bevare «luftigheten» og romvolumet, samtididig som å skape en følelse av trygghet. De små vinduene ble visuelt forstørret med omramninger av tre og dekorert med atmosfæriske treskodder.
Alle dørene inennfor dette interiøret var fra tak til gulv, noe som kan minne om en portal som lar deg mellom ulike tidsepoker.
På den ene siden er interiøret veldig moderne og minimalistisk, designet i en maskulin fargeskala som er hovedsakelig dominert av grønt, mørkeblått, brunt, beige og kobolt. På en annen side, takket være de ulike elementene inspirert av en form for kongelig luksus, får man en følelse av å være i et palass tatt rett ut av begynnelsen på 1900-tallet. For eksempel så har spiseområdet i stuen en fantastisk kombinasjon av klassisk parkett og et stort marmorbord, som vi i tillegg har valgt å kombinere med elegant fransk sølvbestikk. For å redusere nivået av klassisk luksus og gjøre interiøret litt mer spennende, gjorde vi en liten tvist på interiøret: en vase med gulltorner, serviettringer i form av en enøyd enhjørning og salattallerkener med malte gullskalaer.Prosjektet har ingen beslutninger basert på kompromisser. Hver detalj i interiøret har en form for mening og sentimental verdi. Mange elementer ble tilpasset. Hver garderobe, dør, takpanel og lyse teppe i stuen er håndlaget. Samtidskunstneren Olga Haginas akromatiske fargede bilder tilfører interiøret litt dynamikk og komposisjon.

Hvis du har spørsmål - legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg så fort vi kan og snakker med deg med glede:)
.
Kontakter
Vi vil bli så godt kjent som mulig med våre klienter, så vi vil mer enn gjerne svare på alle dine spørsmål.

Email: post@north-star.no


Du finner oss i Oslo, Norge.